146. bebi/et, foshnjë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

181. beb/e, foshnjë/a

Shembull fjalish

Unë linda një beb të vogël dhe të bukur.Të mbaja në duar për herë të parë një bebe, ishte shumë emocionuese.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave