181. beb/e, foshnjë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

146. bebi/et, foshnjë/a

Shembull fjalish

Bebi po qante shumë, erdhi gruaja, dhe i dha biberonin me qumësht.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave