182. borë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Bora ra pareshtur për dy orë dhe u shkri shumë shpejt.

Kategoritë e temave

Dukuri natyrore dhe moti
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave