145. sirtar/et

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

598. sirtarë/t

Shembull fjalish

Tek sirtarët gjenden vathë dhe varëse.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave