635. korridor/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

57. korridor/i
114. 1. rrugicë/a, 2. korridor/i

Shembull fjalish

Në korridor është errësirë sepse ka vetëm një llambë të zbehtë dhe po mendoj se duhet të vendos dy llamba që të ketë dritë.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave