634. pjatë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Kanati i kuzhinës ishte përthyer pasi kishte shumë pjata në të, hoqa disa prej tyre dhe i vendosa në dollapin poshtë.Të lutem, mund të më ndihmosh në larjen e pjatave?Ishte bërë një mal me pjata të papastra dhe i lava të gjitha.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave