114. 1. rrugicë/a, 2. korridor/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

57. korridor/i
635. korridor/i

Shembull fjalish

Midis pallateve, në rrugicën në të majtë, ndodhet një dyqan ku ka ushqime të shumëllojshme dhe shumë të mira.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave