529. histori/a, historik/u, historian/i, historikisht

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

42. histori/a, historik/u

Shembull fjalish

Nuk ka shembull fjalish.

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave