42. histori/a, historik/u

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

529. histori/a, historik/u, historian/i, historikisht

Shembull fjalish

Unë u emocionova shumë kur mora informacion për herë të parë rreth komunizmit.

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave