528. erdhi, arriti, mbërriti, vjen

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

512. erdhi, arriti, mbërriti, vjen

Shembull fjalish

Bebi po qante shumë, erdhi gruaja, dhe i dha biberonin me qumësht.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave