488. nuk dëgjoj, person që nuk dëgjon, njeri që nuk dëgjon

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

489. nuk dëgjoj, person që nuk dëgjon, njeri që nuk dëgjon

Shembull fjalish

Komuniteti i njerëzve që nuk dëgjojnë mblidhen tek klubi i tyre.Instituti i nxënësve që nuk dëgjojnë është hapur.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave