489. nuk dëgjoj, person që nuk dëgjon, njeri që nuk dëgjon

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

488. nuk dëgjoj, person që nuk dëgjon, njeri që nuk dëgjon

Shembull fjalish

Një marangoz, person që nuk dëgjon, e ka punuar këtë tavolinë kaq të bukur!Në fund të muajit korrik, komuniteti i njerëzve që nuk dëgjojnë do të zhvillojnë një ndeshje futbolli në Lushnjë.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave