487. Vlorë/a, vlonjat/e

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Vendlindja ime është Elbasani dhe më vonë jam zhvendosur në Vlorë.

Kategoritë e temave

Qytete – Shqiptare / Ndërkombëtare
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave