30. fiskulturë/a, Edukim Fizik

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

293. fiskulturë/a, Edukim Fizik

Shembull fjalish

Nesër, që herët, në orën 6:00 të mëngjesit do bëj fiskulturë.

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
Sport
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave