293. fiskulturë/a, Edukim Fizik

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

30. fiskulturë/a, Edukim Fizik

Shembull fjalish

Mësuesi i fiskulturës më stervit mua.

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
Sport
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave