294. frigorifer/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë kërkova për gjalpë në frigorifer, por nuk kishte.Frigoriferi ishte bosh, shkova në dyqan bëra pazar dhe e mbusha plot.

Kategoritë e temave

Shtëpia
Teknologjia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave