171. temperaturë/a e trupit

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

525. temperaturë/a (e trupit)

Shembull fjalish

Temperaturën e trupit e kam 38 gradë dhe ndihem shumë i sëmurë.

Kategoritë e temave

Shëndeti dhe trupi i njeriut
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave