170. sëmundje/a, i/e sëmurë, sëmurem, i/e sëmura

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

505. i/e sëmurë, sëmurem

Shembull fjalish

Unë nuk do të vij, sepse jam sëmurë.

Kategoritë e temave

Shëndeti dhe trupi i njeriut
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave