505. i/e sëmurë, sëmurem

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

170. sëmundje/a, i/e sëmurë, sëmurem, i/e sëmura

Shembull fjalish

Babai im është shumë i sëmurë dhe unë e ndihmoj atë.Temperaturën e trupit e kam 38 gradë dhe ndihem shumë i sëmurë.

Kategoritë e temave

Shëndeti dhe trupi i njeriut
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave