525. temperaturë/a (e trupit)

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

171. temperaturë/a e trupit

Shembull fjalish

Nuk ka shembull fjalish.

Kategoritë e temave

Shëndeti dhe trupi i njeriut
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave