96. pastroj, pastrim/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

314. pastroj, pastrim/i, pastrues/e, i/e pastruar

Shembull fjalish

Unë e pashë që tavolina ishte e pistë dhe ngjiste ndaj pastrova.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave