95. i/e pastër, pastër, pastërti/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Dyshemeja ka nevojë të pastrohet, sepse është e pistë, prandaj unë do e pastroj atë.Rrobat në dollap ishin rrëmujë, ndaj unë i hekurosa të gjitha dhe e rregullova dollapin.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave