885. fillim/i, në fillim, filloj, së pari, i/e pari/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Pushimet mbaruan dhe puna filloi në ritmin e saj.Në fillim do të prezantojë zotëria, pastaj unë.

Kategoritë e temave

Koha dhe moti
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave