884. fjalor/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

883. fjalor/i

Shembull fjalish

Kjo fjalë nuk i përket fjalorit të gjuhës shqipe, është fjalë turke.

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave