86. nuk më pëlqen, nuk e dua, nuk e dëshiroj, nuk e preferoj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë e pashë dhe nuk më pëlqeu.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave