82. natë/a, mbrëmje/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë çdo mbrëmje lyej fytyrën me krem.Ti ke fjetur shumë vonë mbrëmë?- se nga sytë dhe fytyra dukesh i lodhur.A takohemi sot në mbrëmje?

Kategoritë e temave

Koha
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave