81. mirësevini, mirëseerdhe, i/e mirëseardhur, mirëpres

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Mirë se vini dhe është kënaqësi që ju shoh!

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave