811. fëmijë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

28. fëmijë/a

Shembull fjalish

Duhet të mendojmë për një edukim sa më të mirë të fëmijëve në të ardhmen.Fëmijën e çova në kopsht.Ne të dy kemi detyrë të kujdesemi për fëmijët e vegjël.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave