28. fëmijë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

811. fëmijë/a

Shembull fjalish

Unë kam dy fëmijë, vajza.Fëmija kishte ndryshuar kaq shumë në një vit që nuk e kisha parë.

Kategoritë e temave

Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave