789. pushim/i, pushoj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

108. pushim/i

Shembull fjalish

Ti, i ke planifikuar pushimet e verës?Pushimet mbaruan dhe puna filloi në ritmin e saj.Unë kam dëshirë që të pushoj një javë dhe të udhëtoj nëpër Ballkan.Gjatë pushimeve të verës aktivitetet e ndryshme në plazh ishin fanstastike.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave