788. freski/a, freskim/i, i/e freskët, freskoj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Në tarracë është shumë freskët për tu ulur dhe pirë diçka.Më mërzit qëndrimi brenda në shtëpi, më pëlqen më shumë të dal të freskohem në oborr.

Kategoritë e temave

Dukuri natyrore dhe moti
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave