73. lindje/a, lind/i, lindur

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë linda një beb të vogël dhe të bukur.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
Familja dhe njerëzit
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave