72. libër/i, revistë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë pashë që raftet ishin bosh dhe nuk më pëlqeu, mora libra dhe i mbusha ato.Unë do të blej një libër në gjuhën angleze.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave