40. ha

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë hëngra dhe ndihem i ngopur.Ti, a do të hash?

Kategoritë e temave

Shenja të tjera të lidhura me ushqimet dhe pijet
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave