39. gjumë/i, fle

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

35. gjumë/i, fle

Shembull fjalish

Ti ke fjetur shumë vonë mbrëmë?- se nga sytë dhe fytyra dukesh i lodhur.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave