32. fshesë/a, fshij

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Ambienti i shkollës ishte i mbushur me mbeturina dhe unë po kërkoja të gjeja fshesën.

Kategoritë e temave

Shtëpia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave