24. hajde, eja

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Hajde të bëjmë muhabet.Mirëmëngjes! – Do vish të pijmë kafe bashkë?Hajde, nxito, se jemi vonë dhe ky është autobuzi i fundit.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave