211. shkoj, ik/i, largohem

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

178. shkoj, ik/i, largohem

Shembull fjalish

Unë do shkoj të marr fundin që porosita tek rrobaqepsja.Jam e lodhur dhe po shkoj më mirë në shtëpi.Unë sot do të shkoj të takoj drejtorin.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave