178. shkoj, ik/i, largohem

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

211. shkoj, ik/i, largohem

Shembull fjalish

Unë po shkoj. Mirupafshim! Natën e mirë!Shko në shtëpi dhe lahu!Unë do të shkoj të blej ushqime.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave