174. i/e lodhur, lodhje/a, lodhem

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Nëse ti ndihesh i lodhur, ulu.Jam e lodhur dhe po shkoj më mirë në shtëpi.Kam punuar papushim dhe jam shumë i lodhur.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave