173. kënaqësi/a, lumturi/a, i/e kënaqur, i/e lumtur, kënaq, lumturoj

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë e pashë atë të kënaqur dhe të buzëqeshur.Mirë se vini dhe është kënaqësi që ju shoh!Mos rri i mërzitur, ji i lumtur!

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave