122. shkollë/a, mësim/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

120. shkollë/a
121. shkollë/a

Shembull fjalish

Kohë më parë unë kam marrë mësime këpucarie në shkollë.

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave