121. shkollë/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

120. shkollë/a
122. shkollë/a, mësim/i

Shembull fjalish

Ambienti i shkollës ishte i mbushur me mbeturina dhe unë po kërkoja të gjeja fshesën.Ti ke qënë në shkollë më parë apo jo?

Kategoritë e temave

Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave