895. bateri/a

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Unë ndërsa po punoja në laptop, mbaroi bateria dhe u fik.A ke një bateri të jashtme për karikimin e celularit?

Kategoritë e temave

Teknologjia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave