893. anullim/i, anulloj, i/e anulluar

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Ndeshja e volejbollit, për vajza dhe djem, sot do të anullohet dhe do të zhvillohet javën tjetër.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave