888. udhëheqës/e, udhëheq.

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Ti, pasi të marrësh njohuritë e duhura, në të ardhmen, do të bëhesh një lider dhe menaxhues i mirë.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave