864. shtrydhëse/ja (frutash dhe perime)

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Shtrydhësja e frutave nuk e nxinte mollën, kështu që unë e preva në copa dhe e futa atje.

Kategoritë e temave

Shtëpia
Teknologjia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave