860. qeveri/a, qeveritar/i, qeverisur, i/e qeveritur, qeveritës, qeveris

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Struktura e vjetër e qeverisë, me kalimin e kohës, ka ndryshuar është bërë e re.Qeveria ka detyrim të na ofrojë shërbime interpretimi.Shoqata dhe qeveria kanë lidhur një marrëveshje së bashku.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave