816. aspirator/i

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Isha duke parë televizor, kur ndjeva një aromë, dhe atëherë u kujtova se kisha lënë diçka në sobë ndaj u ngrita dhe shkova të ndez aspiratorin.

Kategoritë e temave

Shtëpia
Teknologjia
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave