777. shenja/t (komunikimi)

Shpejtësia e videos:
100%

Variacionet e shenjave

Nuk ka variacione.

Shembull fjalish

Në Shqipëri ekzistojnë variacionet e gjuhës së shenjave.

Kategoritë e temave

Shenja të përditshme
Shkolla dhe studimi
  • Forma e Dorës

  • Lëvizjet

  • Një dorë / dy duar

  • Vendndodhje

  • Kategoritë e temave